A SCOOTY24 vállalatról

A SCOOTY24 csapata lelkesen érdeklődik a gyerekek, a fiatalok és tulajdonképpen minden korosztály számára alkalmas szabadtéri tevékenységek iránt. Szenvedélyesen foglalkozunk az Freestyle rollerekkel, görkorcsolyákkal, kerékpárokkal, különböző deszkákkal, és általában az extrém sportokkal.

Csapatunk tagjai nem csupán az online kereskedelem terén számítanak szakértőnek, de több, mint 15 éve aktívan használnak rollereket, gördeszkákat és egyéb járműveket. Tudásunk és erőfeszítéseink együttesét egy egyedi szolgáltatás létrehozására fordítottuk, melynek keretében vevőink a lehető leghatékonyabban választhatják ki és vásárolhatják meg termékeinket. Természetesen az áru kiszállításáról is gondoskodunk.

Talán legérdekesebb szolgáltatásunk a vásárló egyéni igényeinek megfelelő roller kiválasztásához nyújtott szaktanácsadásunk. Ehhez csupán egy néhány kérdésből áll kérdőív kitöltse szükséges, mely alapján elküldjük ajánlásunkat. Ráadásul az ajánlott modell megvásárlásához még egy egyedi kedvezménnyel is kedveskedünk. Az űrlapot az alábbi linken érheted el.

Az iparág legnagyobb beszállítóval és gyártóval dolgozunk együtt. Ami a profi és az amatőr rollereket, korcsolyákat, deszkákat, kerékpárokat, ezek kiegészítőit és pótalkatrészeit illeti, közvetetlen beszállítói kapcsolattal rendelkezünk a világ legjelentősebb márkáival. Ennek köszönhetően termékeinket a piacon elérhető legjobb feltételekkel árusíthatjuk.

Mindemelett a rollerek, görkorcsolyák, longboard deszkák és kiegészítők gyártójának, a RAVEN Skate vállalatnak hivatalos képviseletét is ellátjuk.

Támogatjuk a sportágat és mindent megteszünk széleskörű fejlődése érdekében.

 

 

Kiskereskedelmi egységünk mellett más áruházak forgalmazójaként és beszállítójaként is dolgozunk, így nem csupán vásárlóinktól, de partnereinktől is rengeteg pozitív visszajelzést kapunk. Ez rendkívül motiváló és csak tovább sarkall minket megbecsült vásárlóink támogatására.

 

Logisztikai és egyéb adottságaink miatt számos ország vásárlói elsőként minket választanak. Ehhez hozzájárul a termékek sokszínűsége és elérhetősége, a kiszállítás és az árak is.

 

Rendelkezünk magyarországi raktárral, így az raktáron megtalálható termékeket az ország területére 1-3 napon belül, míg a környező országokba (Románia, Szlovákia, Csehország és más országok) 2-5 napon belül kiszállítjuk.

 

A termékek kiszállításáról itt bővebben olvashatsz.

On Top
Cart
Close
Back
Account
Close